هنوز مدت زمان زیادی از خلق این نرم افزار اعجاب انگیز نگذشته است (حدود ۴ سال پس از نسخه حرفه ای آن) و همچنین بیش از ٢ سال نیست که بنده و همکاران عزیزم در زمینه این نرم افزار مشغول به فعالیت هستیم. فعالیت هم به طور حرفه ای و استفاده از آن برای انجام پروژه های معماری و هم به طور آموزشی برای انتقال اطلاعات به علاقه مندان.

با این شرایط مدت زمانی هست که در شرایط استخدامی دفاتر مهندسی و شرکتهای مهندسین مشاور ، درخواست استخدام مهندس با تسلط به کار با این نرم افزار ، نیز دیده می شود . مثلا این تیتر "به یک نفر مهندس معمار مسلط به Revit Architecture , 3dmax , Autocad نیازمندیم" .این مطلب گویای این دیدگاه است که استفاده از این نرم افزار در کنار نرم افزارهای قبلی در حال رونق یافتن است ، اما هنوز نیاز به نرم افزارهای قبلی نیز حس می شود .فکر می کنم در یک دوره گذر از نسل نرم افزارهای قدیم به نسل جدید قرار گرفته ایم و تا چندی دیگر این تیتر دیده خواهد شد "به یک نفر مهندس معمار با تسلط به نرم افزار Revit Architecture نیازمندیم" .

دلیل ذکر این مطالب این هست که بیان کنم برخلاف دیدگاه بسیاری از دوستان و همکاران ، این نرم افزار سریع تر از انچه تصور می شد در حال رونق استفاده می باشد .

منتهای مراتب مشکلاتی در این راه وجود دارد که انشاا. در مطالب بعدی بیان خواهم کرد.

منتظر نظرات شما دوستان در این زمینه هستم .

هاست ایران | هاست رایگان

دانلود نرم افزار Autodesk Revit v2020.0.1 x64 – WIN

طراحی پارامتریک با رویت parametric design in revit

نرم ,افزار ,، ,یک ,استفاده ,افزارهای ,نرم افزار ,این نرم ,نرم افزارهای ,در این ,این تیتر

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

you dont know me ..:D معماری و طراحی داخلی سورنا پارکت دنیای الکترونیک نقاشی کشیدن سایت جامع داناکده sogand یک گاز شیرین از خیال برنامه نویسی