چندی پیش یکی از همکاران معمار در مورد رندر نرم افزار رویت از من پرسید و ذکر کرد که شنیده است رندر در این نرم افزار از 3dmax قوی تر هست !!!!!!! (این جمله 100 درصد غلط هست) دلیلش رو هم در ادامه ذکر می کنم :

باید عرض کنم که رندر در نرم افزار رویت دقیقا سیستم رندر mentalray نرم افزار 3dmax هست باهمان شرایط رندر و با همان متریالها.

شرکت Autodesk در ارتباط با رندر اینگونه بیان می کند که بهتر است بجای رندر در محیط Autocad یا Revit ، از محیط 3dmax استفاده شود (دلایل زیادی هم دارد که وارد بحث این دلایل نمی شوم) .

اما اگر بخواهیم رتبه بندی کنیم و اگر به رندر 3dmax بالاترین امتیاز را با نمره 100 بدهیم آنگاه رندر Revit نمره 95 و رندرAutocad نمره 50 را خواهد گرفت .

و جالبتر این هست که اگر در revit متریال و نور بدهیم 3dmax تمام این متریال و نورها می شناسد و نیازی به دوباره کاری نیست . بنابراین با خیال راحت با revit متریال و نور بدین و بعدش با 3dmax افکت اضافه کنید و رندر بگیرید .

هاست ایران | هاست رایگان

دانلود نرم افزار Autodesk Revit v2020.0.1 x64 – WIN

طراحی پارامتریک با رویت parametric design in revit

رندر ,3dmax ,revit ,نرم ,هست ,افزار ,رندر در ,نرم افزار ,متریال و ,افزار رویت ,و نور

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

وبلاگ شخصی سمیراج پیام همراه تکنیک تغییر سریع باورها دامؤن آبکاری کروم در منزل بلاگ سایت گالری پرتو www.galleryparto.com مقاله افسردگی فردین نیوز کانال بدنسازی و لاغری وبلاگ تخصصی دکتر سید حسن حاتمی نسب